Ons coronajaar loopt op zijn laatste benen

De feestdagen staan voor de deur. Maar valt er eigenlijk wel te feesten? Ja, want als je dit leest ben je bij de gelukkige gezonden. Ja, want feesten in kleine kring maakt het gebeuren intenser. Ja want dank zij de digitale media kunnen we gemakkelijk met elkaar in contact komen. Laat hindernissen ons geluk niet in de weg staan!

Beste leden,

Wij hopen dat jullie allen in goede gezondheid verkeren en met optimisme naar het nieuwe jaar toekijken.
Natuurlijk hebben we twijfels. En we missen onze vrienden, familie en dorpsgenoten.
Ook voor onze vereniging was het niet anders. Buiten onze fietstocht met aangepaste picknick is er niet veel kunnen doorgaan.

We zijn blij dat jullie nog steeds lid zijn en hopen jullie zo snel mogelijk terug te zien op onze activiteiten.
Daarom kijken we samen met jullie uit naar 2021. Een jaar waarin we – hopelijk – weer met z’n allen samen kunnen fietsen en wandelen. Waarin we samen wat bijleren op een tuincursus of een kookcursus. Waarin we discussies aangaan over ons eigen dorp en platteland. Waarin we tuinen bezoeken en andere uitstappen maken. Zoveel momenten waarvan we dan dubbel zo hard gaan van genieten.

Wij wensen jullie vreugdevolle feestdagen met je gezin en een prachtig nieuw jaar!  Zorg goed voor jezelf, voor mekaar en hou het gezond!
Het bestuur

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Folder met jaarprogramma

Hier vind je de link naar onze folder met het jaarprogramma. Zet die folder op je smartphone of druk hem af. Dan heb je altijd onze activiteiten bij de hand.

In Memoriam

In Memoriam René Van Dessel, erevoorzitter, naar een tekst van Rita Vingerhoets

Onze evenementen

Heel wat activiteiten worden omwille van Covid 19 afgelast. Wij weten niet hoe lang deze situatie zal aanhouden. Wel hebben we er samen alle belang bij ons te houden aan de overheidsmaatregelen. Blijf Gezond en hopelijk tot binnenkort!