Actueel

Lidgeld 2022

Landelijke Gilde nationaal stuurde dit jaar voor het eerst per mail een uitnodiging om het lidgeld 2022 te betalen. Er wordt een ander rekeningnummer vermeld dan dat van Gilde Waarloos. Wees gerust dat dit bericht betrouwbaar is. We hopen jullie als lid te mogen behouden in 2022. Concrete data met ons programma volgt binnen enkele weken.

Davidsfonds Waarloos, wij vieren mee!

Landelijke gilde Waarloos draagt het Davidsfonds een warm hart toe. Dit jaar blazen ze 50 kaarsjes uit en dat willen ze niet ongemerkt laten voorbijgaan. Op vrijdag, 30 oktober om 20 uur is er een receptie met projectie van belangrijke feiten. Enkele van onze bestuursleden zullen daarop aanwezig zijn. Vanwege het bestuur, Fons Hendrickx

Aankoopbonnen ter compensatie van afgelaste activiteiten

Ons coronajaar loopt op zijn laatste benen

De feestdagen staan voor de deur. Maar valt er eigenlijk wel te feesten? Ja, want als je dit leest ben je bij de gelukkige gezonden. Ja, want feesten in kleine kring maakt het gebeuren intenser. Ja want dank zij de digitale media kunnen we gemakkelijk met elkaar in contact komen. Laat hindernissen ons geluk niet in de weg staan!

Onze evenementen

Heel wat activiteiten worden omwille van Covid 19 afgelast. Wij weten niet hoe lang deze situatie zal aanhouden. Wel hebben we er samen alle belang bij ons te houden aan de overheidsmaatregelen. Blijf Gezond en hopelijk tot binnenkort!

In Memoriam

In Memoriam René Van Dessel, erevoorzitter, naar een tekst van Rita Vingerhoets

Folder met jaarprogramma 2021

Hier vind je de link naar onze folder met het jaarprogramma 2021. Zet die folder op je smartphone of druk hem af. Dan heb je altijd onze activiteiten bij de hand.